woensdag, 19 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De Libertarian Party en de Amerikaanse verkiezingen


De heer R.F.A. Vogel stuurde ons nog de volgende aanvullingen op zijn artikel in ons januarinummer:

…Inmiddels staat vast dat Dick Randolph in Alaska er in het State House twee libertarische collega’s bij krijgt, mogelijk zelfs drie. Voorts heeft de stad Bakersfield in Californië (70.000 inw.) een libertarische burgemeester gekozen.

Deze uitslagen tonen eens te meer aan, dat veel kiezers, die vanwege de volstrekt ten onrechte voorspelde nek-aan-nekrace tussen Carter en Reagan in de presidentsverkiezing niet op Clark gestemd hebben, toch tot de Libertarische achterban gerekend kunnen worden, wat ongetwijfeld een belofte inhoudt voor de toekomst.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Vogel, Richard, topic: Vogel, Richard, Nieuws, Vrijbrief 35 (januari 1981)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.