FIOD beteknt Fiscale Inlichtingen en Opsporings Dienst. In het blad F.E.M. (Financieel Economische Mededelingen), lazen wij dat de Belgische Minister van Financiën en EEG Raadsvoorzitter Gaston Geens dit met spoed wil invoeren:

“Geens vindt dat er op Europees niveau gewerkt dient te worden aan verbetering van de fiscale burgerzin. Hij stelt voor om het uitwisselen van gegevens over belastingontduikers tussen de lidstaten te intensiveren en nog voor het eind van dit jaar de daartoe bestemde EEG-richtlijn te bespoedigen”. Ook de Nederlandse staatssecretaris van financiën M. S. van Rooijen is daar een voorstander van.

Ook wij zijn grote voorstanders van meer burgerzin. Alleen vinden wij dat meer burgerzin betekent dat al onze medeburgers recht hebben op hun eigen leven. Dat ze recht hebben op hun eigen productie. (Uiteraard zolang zij niets doen ten koste van anderen). Maar U ziet uit bovenstaand citaat dat Big Brother gewoon oprukt. Hij zal zijn New World Order wel krijgen in 1984 als het zo door gaat. En wat doen wij???