woensdag, 19 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Het Thomas Jefferson Institute


In The Objectivist Forum werd aangekondigd dat het Thomas Jefferson Institute gesticht is en dat het geleid wordt door George Reisman. Het doel is om vrijheid en individualisme verder te ontwikkelen, toe te passen en uit te dragen. Dit betekent dat ze zich vooral bezig zullen houden met de filosofie van het objectivisme en van Aristoteles, en met economische theorie├źn van de Oostenrijkse school. Als eerste activiteit gaan zij een veertiendaagse conferentie organiseren over de “Intellectuele Fundaties van een Vrije Maatschappij” in San Diego in 1983 van 6 t/m 21 augustus.

Zodra er nadere gegevens bekend zijn zullen wij u daarvan in kennis stellen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 55 (september 1982)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.