woensdag, 19 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Institutum Europaeum


We hebben het al meerdere malen gehad over de mooie resultaten die Mr. M. van Notten met het “Europees Instituut” weet te behalen. We ontvingen kortgeleden een overzicht van door het instituut behaalde resultaten in 1981, en we moeten weer zeggen dat het indrukwekkend is.

Meer dan 20.000 boeken die de vrije markt economie behandelen werden verkocht. De TV-serie door Milton Friedman werd gemiddeld door 500,000 personen gevolgd Grote aandacht in de pers kregen: Friedman, Hayek, Friedrich, Arthur Laffer, én nog andere bekende economen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 49 (maart 1982)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.