dinsdag, 18 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Roger Mc Bride wint ‘Phoenix award’


Onder auspiciën van de “Society for Individual Liberty” (SIL) wordt in Amerika elk jaar deze prijs toegekend. Hiervoor wordt onder libertariërs een uitgebreide verkiezing gehouden. De prijs wordt toegekend aan die persoon, die het afgelopen jaar het meest heeft bijgedragen tot het verspreiden van de Libertarische idealen. Vroegere prijswinnaars waren:

Von Mises, Ayn Rand, Rothbard, Hospers, Branden, Hayek en Bray.

Allemaal namen die bij de meeste libertariërs zeer bekend zijn. Mc. Bride was voor de Libertarische Partij de kandidaat voor het Amerikaanse Presidentschap. Door zijn toedoen werd deze partij de derde partij in de Verenigde Staten, en ongetwijfeld hebben door deze acties meer mensen gehoord over de objectivistische/libertarische idealen dan ooit tevoren.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 10 (midden oktober 1977)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.