dinsdag, 18 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Rote Armee Faction


Wij lazen voor u een goed artikel in Stivo Studie van januari 1978, waarin Harry Biermaker een uitgebreid artikel over de achtergronden van de Rote Armee schrijft en wie er bij betrokken zijn, ook in Nederland. Wij kunnen u aanbevelen dit te lezen. Het werpt ook een blik op hoe Nederlanders getraind worden in kampen in Jemen om guerilla akties te kunnen uitvoeren. Wij vertrouwen, dat onze nieuwe regering dit zal proberen te voorkomen en strenge straffen zal instellen voor degenen, die gearresteerd worden.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Commentaar, Vrijbrief 12 (midden februari 1978)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.