dinsdag, 18 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Sovjet-Unie


Het is ongelooflijk dat wij in onze pogingen om de communisten in het Kremlin beschaving bij te brengen, geen enkele poging hebben gedaan tot overeenstemming met hun te komen opdat ze hun manieren zouden veranderen en zouden handelen als een beschaafde natie die te vertrouwen is.

Niets is er gezegd over het vrijlaten van gevangenen, die zij nog steeds illegaal vasthouden, het losser maken van hun greep op de landen achter het IJzeren Gordijn, het verwijderen van de verschrikkelijke Berlijnse muur, of het stoppen van hun pogingen onrust te zaaien, inclusief het trainen van Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse guerrilla’s, om dit onrust zaaien voor hen te doen. Dat alles werd volkomen genegeerd.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Commentaar, Vrijbrief 6 (februari 1977)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.