dinsdag, 18 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Verkiezingen in Amerika


In 1980 zullen in de Verenigde Staten weer de grote verkiezingen plaats vinden. Ook de Libertarische Partij is al zeer aktief in het zoeken naar de juiste kandidaat voor de functie van president van de Verenigde Staten.

De kandidaat van 1976, Roger MacBride, stelt zich niet beschikbaar maar hij beveelt Bill Hunscher aan.

Wie de uiteindelijke kandidaat gaat worden zal beslist worden op de grote nationale conventie van de Libertarische Partij, die in Los Angeles gehouden zal worden. Het wordt de grootste libertarische happening uit de geschiedenis van het Libertarisme; de moeite waard om er met een aantal Belgen en Nederlanders naar toe te gaan.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Commentaar, Vrijbrief 18 (eind februari 1979)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.