Nederland heeft thans een “Ministerie voor Welzijn en nog wat”. Toen ik dit hoorde schoot onmiddellijk door mijn hoofd “ieder volk krijgt de regering die het verdient”. Iedereen moet het dan toch wel duidelijk zijn hoe diep het land gezonken is dat een dergelijk iets gaat instellen.

Officieel gesanctioneerd door de “kiezers” gaan nu mensen in Den Haag bepalen wat uw welzijn is, wat u moet doen om wel te zijn en om te zorgen dat anderen wel zijn. Ik zou graag willen dat het een grap was, maar het is echt waar. Echt! Wat zullen wij als libertariër nog een moeite hebben om de eerlijkheid en integriteit dat welzijn en geluk persoonlijke individuele zaken zijn bekend te maken en ingang te doen vinden.

Laten we allemaal versterkt onze ideeën verbreiden, want het blijkt dat we inderdaad niet ver meer van 1984 af zijn!