woensdag, 9 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Atlas Shrugged


Wij lazen in IMPACT, het nieuwsblad van het AYN RAND INSTITUUT, het laatste nieuws over de film die men wil maken van het bekende werk van Ayn Rand. De schrijver voor het filmscenario is nu definitief aangetrokken. Het is John Hill. John Hill heeft een aantal televisie- en theaterfilms gemaakt. Onder andere “Little Nikita” en “Quigley Down Under”. Als extra pluspunt heeft hij, in zijn eigen woorden: „Twintig jaar onophoudelijk enthousiasme voor Atlas Shrugged”. Wij zien met spanning uit naar de verdere ontwikkelingen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 125/126 (juli 1988)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.