woensdag, 9 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ayn Rand: Atlas Shrugged


Goed nieuws! Atlas Shrugged zal worden uitgegeven in het Nederlands.

Reeds meerdere jaren ligt een vertaling te wachten om als echt boek op de markt gebracht te worden. Dit gaat nu gebeuren, zodat we binnen een jaar dit meesterwerk in de Nederlandse taal in de boekwinkels hopen te zien. Atlas Shrugged zal door de uitgeverij Christian Morgenstern worden uitgegeven.

Deze uitgave zal het voor een grote groep lezers aantrekkelijk maken om het boek te gaan lezen of te herlezen. Atlas Shrugged heeft al het leven van veel personen verrijkt, en we zijn er blij mee dat dit binnenkort voor nog veel meer personen mogelijk wordt.

Wij zullen u via de VRIJBRIEF regelmatig op de hoogte blijven houden, en als u suggesties of idee├źn voor de verspreiding hebt, stellen wij het op prijs deze te mogen vernemen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 128/129 (oktober/november 1988)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. HWA van Dijck schreef op : 1

    Na de Ned. vertaling van The Fountainhead gelezen te hebben, of beter gezegd “mee- en doorleefd” te hebben, ben ik enorm benieuwd naar Atlas Shrugged. Hoe kan het dat de Ned. vertaling van zulke indrukwekkende boeken zolang op zich laat wachten? Het is toch al zo’n 50 jaar geleden dat ze geschreven werden.