donderdag, 10 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Eerste bedrijf T-Zone


Het Genkse bedrijf Electro-Thijs, de PVBA Demeyer en enkele Limburgse industriƫlen gaan op 22 februari de NV Robotics and Automation Contracting (RAC) oprichten. Verantwoordelijken van de Limburgse Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij zegden de initiatiefnemers toe dat het bedrijf zich op de T-zone van Tessenderlo mag vestigen. Het zou het eerste bedrijf worden dat zich in een T-zone vestigt.

In een eerste faze wil RAC 10 hooggeschoolde arbeidskrachten tewerkstellen. Later moeten er dat 25 worden. Het bedrijf wil een robot ontwikkelen die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20 miljoen fr.

Uit: De standaard 3l/1/84

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 74/75 (april/mei 1984)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.