woensdag, 9 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Free world comité gevormd


Volgens een publicatie in Reason Magazine is door een groep van 400 intellectuelen, schrijvers, publicisten, enz. het comité voor de Vrije Wereld gevormd. In het bestuur wordt deelgenomen door een aantal libertariërs. Het comité waarschuwt tegen het groeiende totalitarisme en communisme. Men is ervan overtuigd dat:

“de strijd om de vrijheid uiteindelijk gewonnen of verloren zal worden niet op het slagveld, maar in boeken, kranten, radio, TV, scholen en alle andere openbare instituten waar het verlangen om vrij te blijven wordt versterkt of ondermijnd.”

(Reason, juli 1981)

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Nieuws, Vrijbrief 42 (augustus 1981)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.