“…I wanted to write you the exciting news that a group of us in New York have formed an organization this winter, the Center for Libertarian Studies, to advance the scholarly discipline of liberty, and to nurture the growth of youthful libertarian scholars in the various disciplines contributing to the interdisciplinary study of liberty…” In de korte tijd sinds we officieel zijn opgericht hebben we al het volgende bereikt: (1) financiering gevonden voor een nationale Conferentie van Libertarische Wetenschappers in New Vork deze herfst…(2) financiering gevonden voor één conferentie over Misdaad en Straf te houden in de Harvard Law School …(3) een uitgever gevonden voor een nieuw wetenschappelijk kwartaalschrift, The Journal of Libertarian Studies: An Interdisciplinary Review, waarvan ikzelf de redactie zal voeren… Alles bijelkaar geloof ik, dat de oprichting van het Centrum een belangrijke doorbraak is voor de ontwikkeling van het libertarisme…Warmest regards,

Murray”