dinsdag, 8 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ons volgende nummer…


…wordt, naar wij hopen, beter en dikker dan dit nummer. Daar hebben wij ook uw medewerking bij nodig. Heeft u een idee, leest u iets in krant of tijdschrift of ziet u een film of toneelstuk waarvan u meent dat er bij andere lezers interesse voor zou kunnen bestaan, laat het ons weten. Vooral krantenknipsels zijn ons zeer welkom. Daarnaast zoeken we nog iemand die redelijk met de tekenstift overweg kan.

Het ligt in onze bedoeling in het volgende nummer een vragenrubriek te beginnen. In principe zijn alle vragen welkom (dus als u een goed recept voor appeltaart wilt hebben…), maar de voornaamste bedoeling is behulpzaam te zijn bij het vinden van passende antwoorden op collectivistische argumenten. Zelf voor de vrijheid zijn is één ding, die vrijheid tegenover anderen met argumenten verdedigen is nog wat anders. Dus laat van u horen, dan hoort u van ons. Vanzelfsprekend zullen alle vragen en andere correspondentie strikt vertrouwelijk worden behandeld en desgewenst zonder naamsvermelding.

Voorts zal het vanaf het volgende nummer mogelijk zijn advertenties op te nemen tegen billijk tarief.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Allerlei, Vrijbrief 1 (maart 1976)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.