woensdag, 9 juni 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Uitspraken


- Juist door de wereldwijde Russische agressie worden vele arme landen in de armen van de Sovjets gedreven. Met één onbetrouwbare bondgenoot als de Verenigde Staten, wordt het voor velen tijd de best mogelijke overeenkomst te sluiten met de waarschijnlijke winnaar van de wereldheerschappij – de Sovjet Unie.

- Doordat de pers in de Westelijke landen de werkelijkheid verhult, en de politici niets doen – niets stellen tegenover de enorme Sovjetopbouw en Sovjetagressie, heerst bij velen de indruk dat het “allemaal wel los zal lopen”. Van deze apathie zullen diezelfden bij het ontwaken zeggen, ……..dat er toch niets meer aan te doen is.

(Gedeeltelijk naar: The International Harry Schultz Letter / Christian Anti-Communism Crusade.)

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Allerlei, Vrijbrief 36 (februari 1981)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.