“Gedurende meer dan dertig jaar hebben jullie toegezien hoe een paar honderd machtsmanipulators ons land hebben ontwapend, ons geld hebben bedorven, bijna elke politicus hebben omgekocht, en elke President hebben geselecteerd. Gelooft u dat niet? Dan hebt u niets anders gelezen dan uw gecontroleerde kranten òf u bent ziende blind.

Jullie hebben toegezien hoe het Marxistisch geboefte in slechts dertig jaar het machtigste land ter wereld verandert in een weerloze verzorgingsstaat, net zoals ze hebben gedaan met Engeland en Zweden, voor hun Socialistische één-wereldregeringsdoel.”

Het bovenstaande is een citaat uit het “Duck Book” van Robert White. White geeft een politiek- economisch blad uit dat wij u van harte kunnen aanbevelen, en wel om de volgende redenen:

  • Hij beschrijft op een soepele wijze (in het Engels) allerlei groeperingen die tegen zijn vrijheidsideaal zijn.
  • Bewezen is dat enkele Amerikaanse senatoren door zijn inspanning niet herkozen zijn.
  • Een levenslang abonnement (zijn leven, niet het uwe) kost slechts 10 US dollars.
  • U kunt een pakket en samenvatting van vele dure beleggings- en nieuwsbrieven krijgen, wat op zich al enkele malen uw abonnementsgeld waard is. – Binnen een jaar is hij van een oplage van niks tot 8 miljoen met zijn “Duck Book” gekomen.

Wij raden u aan om voor 10 dollar een abonnement te nemen op Robert White’s Duck Book.