Het bruist van activiteiten in de Benelux.

Het Libertarisch Studie Centrum heeft van 1 tot 3 november in Kalterherberg een geslaagd weekend gehouden. Door aanwezigheid van Duitse, Zweedse en Amerikaanse libertariërs leek het wel een internationale miniconventie!

Van die gelegenheid werd dan ook gebruik gemaakt om naast het interessante programma, reeds zaken te bespreken voor de Europese Libertarian International conventie, die in 1987 van 19 tot 27 juli in Griekenland georganiseerd wordt.

De uitreiking van de Benelux Libertarian Award voor 1986 aan de vice-premier van België, de heer Guy Verhofstadt, heeft heel wat nieuwe personen van het libertarisme op de hoogte gebracht.

Het is verwonderlijk te merken bij een dergelijke gebeurtenis hoeveel mensen er zijn die nog nooit van het libertarisme gehoord hebben. Moeten we onze “bekendmaking” anders aanpakken?

Van 18 tot 23 november is in Kerpen, bij Keulen het Open Mind Festival georganiseerd door Freenetwork. Er is een gevarieerd programma, waarop we in volgende Vrijbrieven nog terug komen.

LIFHAS, het Libertarisch Fonds voor Hulp Acties is bezig met een actie voor de verkoop van het boek South Africa, The Solution.

U ziet werk en kansen genoeg om mee te doen. Doet u ook mee?

Ir. H. J. Jongen sr.

Voorzitter Stichting Libertarisch Centrum.