Goed nieuws! Atlas Shrugged zal worden uitgegeven in het Nederlands.

Reeds meerdere jaren ligt een vertaling te wachten om als echt boek op de markt gebracht te worden. Dit gaat nu gebeuren, zodat we binnen een jaar dit meesterwerk in de Nederlandse taal in de boekwinkels hopen te zien. Atlas Shrugged zal door de uitgeverij Christian Morgenstern worden uitgegeven.

Deze uitgave zal het voor een grote groep lezers aantrekkelijk maken om het boek te gaan lezen of te herlezen. Atlas Shrugged heeft al het leven van veel personen verrijkt, en we zijn er blij mee dat dit binnenkort voor nog veel meer personen mogelijk wordt.

Wij zullen u via de VRIJBRIEF regelmatig op de hoogte blijven houden, en als u suggesties of ideeën voor de verspreiding hebt, stellen wij het op prijs deze te mogen vernemen.

1 REACTIE

  1. Na de Ned. vertaling van The Fountainhead gelezen te hebben, of beter gezegd “mee- en doorleefd” te hebben, ben ik enorm benieuwd naar Atlas Shrugged. Hoe kan het dat de Ned. vertaling van zulke indrukwekkende boeken zolang op zich laat wachten? Het is toch al zo’n 50 jaar geleden dat ze geschreven werden.

Comments are closed.