“Leef Libertarisch” is niet alleen de titel van een van de hierna volgende artikelen. Het is daarnaast ook een advies waardoor u uw leven aangenamer en welvarender kunt maken.

Het is bovendien een teken dat we op de goede weg zijn. Allerlei acties zijn aan de gang. Misschien waren die in het verleden te veel gericht op de theorie alleen. De laatste tijd echter komen er steeds meer plannen om dingen te doen in Libertarisch verband, die naast het plezier dat we er aan beleven, ook nog direct nut opleveren, en mogelijk zelfs in het levensonderhoud kunnen voorzien.

Interessant is dat deze plannen nu reeds enorm verschillend zijn. Ze liggen op allerlei terreinen, en ze variëren van heel klein tot heel erg groot. Leest u zelf maar. Als u ook ideeën hebt, aarzel niet ze ons mee te delen. Niet geschoten is altijd mis.

Ook worden onze acties steeds concreter. Nu reeds denken we aan de VERKIEZINGEN. Dit jaar in België en het volgend jaar in Nederland. Lees over de actie die we al op gang gaan brengen.

Het feit dat er weer een boek van HAYEK in het Nederlands verschijnt, is iets om blij over te zijn. Dit doet ons vol verwachting uitzien naar de vertaling van ATLAS SHRUGGED, die mogelijk ook nog dit jaar op de markt komt.

Onze volgende TREFPUNT-bijeenkomst wordt in ANTWERPEN georganiseerd. Een zo actueel onderwerp als “Defensie” moet wel een grote belangstelling wekken. Het artikel van Stefan Blankertz is een goede inleiding voor deze dag. (Een dag die overigens ook heel veel gezelligheid kan leveren.)

En mogelijk is wel een van de meest positieve zaken dat de Libertarische KRINGEN zich zo goed ontwikkelen. Er zijn nu Kringen actief in Amsterdam, Tilburg, Schiedam en er zijn begin-acties in Eindhoven en in ’t Gooi. (Oprichtingsvergadering op 21 maart in Huizen. Bel voor inlichtingen naar het Libertarisch Centrum.) Ook hier kan ik maar één advies geven: “DOE MEE”.