“The Intellectual Activist” is een veertiendaagse nieuwsbrief (22 nummers per jaar) die u kan informeren over allerlei ideeën en gebeurtenissen in de wereld. Uiteraard in hun verband met het Libertarlsme/Objectivisme. Door dit alles fundamenteel te bekijken, leert u de echte oorzaken en begrijpt u veel beter waarom een bepaalde ontwikkeling plaatsvindt. En natuurlijk geeft het u daardoor ook de ideeën betreffende eventuele tegenmaatregelen en hoe u uw eigen standpunt beter kunt overdragen aan derden.

Bijvoorbeeld:

  • Is adverteren unfair als het “materialisme aanmoedigt”, omdat het mensen overhaalt zaken te kopen die ze anders niet gekocht zouden hebben?
  • Moet een orkest door de overheid gedwongen worden om een zanger of speler te handhaven als deze minder goed wordt, omdat het anders discrimineert?
  • De echte les van het succes van Japan en West Duitsland.
  • De gouden standaard.
  • Zakenmensen die anti-kapitalistische propaganda financieren.
  • En nog veel andere zaken.

De redactie is zodanig samengesteld dat u het beste product kunt verwachten. Als u nu inschrijft voor een jaar krijgt u 25% korting en een gratis exemplaar van “A free market solution to the energy crisis”. Voor abonnees buiten de Verenigde Staten is dan de abonnementsprijs $ 48,- inclusief verzendkosten. Mocht u binnen 6 maanden niet tevreden zijn, dan krijgt u het volle abonnementsgeld terug.

We kregen een beperkt aantal brochures en bestelkaarten. We sluiten deze bij een deel van onze abonnees in. We Hebben er meer opgevraagd en zullen deze, als we die ontvangen, een volgende keer insluiten bij de andere abonnees.