Het (weer)klimaat is tot nu toe dit jaar nog niet erg aantrekkelijk. Van het politieke klimaat kunnen we eigenlijk wel hetzelfde zeggen.

In Europa heeft een deel van de bevolking weer eens gestemd voor een nieuw Europees Parlement. Op dat moment hing het voortbestaan van de E.E.G. nog aan een zijden draadje, omdat Engeland beslist wat meer van zijn betalingen wilde terugzien. Dit hebben de politici ondertussen geregeld door de B.T.W. bijdrage te verhogen. Over enige tijd merken we dat wel weer aan de prijzen.

Deze verkiezingen waren voor een aantal libertariërs aanleiding om eens over het stemmen na te denken. Wij vragen graag Uw mening over het betreffende artikel in deze Vrijbrief.

Uw mening horen wij trouwens graag over alle artikels. Immers door het uitwisselen van gegevens kunnen we steeds beter tot de juiste feiten komen. En daardoor dan weer tot een beter beleid.

Onze “overheden” gaan door met steeds meer betuttelen en regelen. Zie de artikels over vestigingsbeleid van medici en over onze wereld.

Dit wil niet zeggen dat wij elke regel afwijzen. Dit kunt U lezen in onder ander artikels over eigendom, vermijding 1984, rule of law, oorsprong van de Staat.

Wij vragen Uw aandacht en medewerking voor de

– Promotie Vrijbrief

– Libertarische Onderscheiding

– Prijsvraag.

Verder informeren we U nog over een aantal andere zaken waarvan het meest trieste wel is de terechtstelling van Lukianoff. We voelen onze onmacht, maar toch blijven we doorgaan en we durven ook Uw steun te vragen bij het werken aan een betere, vrije, vreedzame wereld.