De eerste complete, Nederlandse cursus is van start. De eerste twee lessen waren een succes. De deelnemers zijn enthousiast. De heer Bert Fitié die de cursus geeft (en heeft samengesteld) heeft eer van zijn werk. Nieuwelingen leren op één avond meer van de grondbeginselen dan anders in maanden. Oudere Libertariërs kunnen de theorie ophalen en krijgen alles weer eens op een rijtje gezet.

De presentatie, met overheadprojecties, is klasse. De deelnemers krijgen kopieën van de geprojecteerde beelden. Dit maakt een latere studie gemakkelijker, en interessanter. De laatste les voor de vakanties zal zijn op de Kringavond van 5 juni in Vlaardingen. Daarna zal de (vierde) les gegeven worden op de Kringavond van 4 september. De Kringavonden van 3 juli en 7 augustus gaan gewoon door. Er zal dan over de voorgaande lessen gediscussieerd worden en er zullen zakelijke punten worden behandeld.