Groot en positief nieuws is dat Frances Kendall en Leon Louw dit jaar zijn voorgedragen voor de Nobelprijs voor de vrede.

Dit vanwege hun grote verdienste voor het aandragen van een mogelijke en reële oplossing voor “het probleem Zuid Afrika”.

Hun bekende boek, SOUTH AFRICA, THE SOLUTION, geeft een weg aan die in Zwitserland al eeuwen succesvol is. Het is een weg die geen van de strijdende partijen de macht over de ander geeft. Er wordt rekening gehouden zowel met de “blanke angst” als met de “zwarte machtsdrang”. Een oplossing die alle goedwillende mensen moet aanspreken en die hen de gelegenheid en de mogelijkheid geeft om in vrede met elkaar samen te leven.

Het boek is vertaald in enkele talen en verkrijgbaar bij de Redactie. U kunt ook een “SUMMARY” van dit zeer interessante en belangrijke boek bestellen.