Er schijnt werkelijk geen grens te zijn aan de waanzin van de socialistische dwangstaat waarin wij zo langzamerhand zijn beland. Nu blijkt weer dat iedere jeugdgedetineerde een kwart miljoen euro per jaar kost en dat ieder jaar weer, bijna een onvoorstelbare 600.000 echte guldens en dat is gewoon een fortuin.

Er zijn iets van 3.000 jeugdgedetineerden, gezamenlijke kosten ¤750 miljoen en dat is nog onvoorstelbaarder. Het modale inkomen is momenteel rond de ¤30.000, als we de totale belastingopbrengst per modale Nederlander op ¤10.000 stellen dan betekent het dat er alleen al 75.000 mensen volledig aan het werk zijn om die 3.000 jeugddelinquenten te onderhouden, per crimineeltje zijn dat 25 man in vaste dienst terwijl het allemaal ook nog eens volkomen weggegooid geld blijkt te zijn.

Het is echt de hoogste tijd om deze altijd falende roofstaat de nek om te draaien en iedereen die hier de laatste 50 jaar aan de macht is geweest op te pakken en te veroordelen wegens afpersing, oplichting, zwendel en beroving van de werkende bevolking.