vrijdag, 17 juni 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Mens, Economie en Staat – De oorzaken van economische chaos


“Mens, Economie en Staat – De oorzaken van economische chaos” door Edgard E. Geyskens

Dit boek bespreekt op een zeer goede manier de problemen van onze maatschappij. Inflatie, werkloosheid, waarom zijn zulke misstappen realiseerbaar? Om inzicht,te verkrijgen in deze chaos moeten we terug naar de fundamentele principes van de menselijke natuur. Politici, bureaucraten en belangengroepen vormen een triumviraat. Door hun belangenconvergentie vormen ze in het politiek bureaucratisch systeem een zelfbestendigend mechanisme; oorzaak van falingen, bron voor de politieke conjunctuurcyclus. Het boek kan besteld worden bij de schrijver.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

Door Onbekend, topic: Onbekend, Recensies, Vrijbrief 24 (januari 1980)
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.