Zeer weinigen weten dat deze novelle van Ayn Rand ook verfilmd is, net als The Fountainhead en We The Living. De film wordt vermeld in Leonard Maltin’s TV Movies and Video Guide (1988). Hij zou in 1941 zijn uitgebracht en duurt 79 minuten. De regisseur is William Clemens, de acteurs zijn Robert Preston, Ellen Drew, Nils Asther, Donald Douglas, Rod Cameron, Alice White, en Cecil Kellaway.

Volgens Maltin c.s. verdient de film maar een * 1/2 op een schaal lopend van BOMB (flop) via * naar ten hoogste **** (voor films zoals Casablanca en Gone With The Wind). “Het geslaagde Broadway-toneelstuk krijgt een onverschillige behandeling op het witte doek: teveel gepraat en een onge├»nspireerde ‘detective'”. Mocht iemand weten hoe deze film te achterhalen is, dan horen wij het graag.

PS: The Fountainhead kreeg c.s. **1/2 van Maltin c.s.